Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί παρουσίαση της
ενασχόλησης μου με την καλλιέργεια της Αμυγδαλιάς,
στην γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου την Πέλλα της Μακεδονίας.

Πωλήσεις αμυγδάλων με κέλυφος και νωπής (άψητης)αμυγδαλόψιχας ποικιλίας Φυρανιά και Φεραντουέλα, σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Πληροφορίες: ΤΖΙΜΗΤΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ
ΠΕΛΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΙΝ: 6937 214677 ΣΤΑΘΕΡΟ 2382032984 Email:stzimitras@yahoo.gr

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

αμυγδαλοψιχα συσκευασμένη σε κενο


Η συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων και συντελεί στη διατήρηση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών.

Η ψίχα διατηρείται στο ψυγείο (0-4 βαθμοι Κελσίου) για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου